Prva stran

Združenje policijskih šefov Slovenije

Štefanova ulica 2, 1000 Ljubljana, E-pošta: info@zpss.si

Pridruži se

Želiš prispevati k dvigu strokovnosti in medsebojni povezanosti policijskih šefov ?

Izpolni pristopno izjavo

Naroči se na

E-mail:

S klikom na gumb "Naroči se na e-novice" boste poslali vaš e-poštni naslov in se strinjate, da vam lahko pošljemo sporočila o novostih. Vašega e-poštnega naslova ne bomo posredovali nikomur, kadarkoli pa lahko zahtevate izbris.

Naroči se na e-novice

Pošlji sporočilo

Spoštovana kolegica / kolega

Pošlji nam svoje mnenje, predloge in pripombe

Pošlji sporočilo

Korona virus – pismo Združenja policijskih šefov Slovenije

Spoštovani vodje!

Soočamo se z globalno zdravstveno ogroženostjo, skoraj v celoti je moteno družbeno življenje in delo, ki zagotavlja proizvodne in storitvene dejavnosti.

Skupnost tudi v takšnih razmerah od nas pričakuje, da bomo učinkovito in uspešno opravili vse policijske naloge. V Združenju policijskih šefov smo prepričani, da bomo pričakovanja skupnosti v celoti izpolnili in poskrbeli za visoko stopnjo varnosti kljub temu, da delujemo v močno spremenjenih okoliščinah. Vsi policisti smo pri svojem delu izpostavljeni morebitni kužbi, ki se lahko razširi v naš kolektiv, v našo družino, med naše najdražje. Ta realna ogroženost zagotovo vpliva na počutje vseh zaposlenih.

 » Več


Vabilo na občni zbor ZPŠ 11.3.2020

Združenje policijskih šefov Slovenije vabi svoje člane na redni občni zbor društva.

Očni zbor bo 11.3.2020 ob 16. uri na Turistični kmetiji Krošlovi.

 » Več


Poskus zlorabe Policije in njenih pripadnikov – odziv Združenja policijskih šefov Slovenije

V Združenju policijskih šefov Slovenije smo v medijih v zadnjih dneh zaznali očitke, da bi naj bila slovenska policija zlorabljena za uveljavljanje parcialnih političnih interesov. 

V našem združenju zagovarjamo profesionalno izvajanje nalog, ki so zaupane policiji v demokratični in pravni državi. Za zagotavljanje takšnega dela ima policija že sama vgrajen učinkovit sistem notranjega nadzora in kontrole, ki skrbi za organizacijsko integriteto in s tem omogoča policistom, da profesionalno opravljajo naloge, ki nam jih je naložila skupnost.

 » Več


Združenje policijskih šefov Slovenije in Policija podpisala letni načrt sodelovanja

Združenje policijskih šefov Slovenije in Policija podpisala letni načrt sodelovanja

Generalna direktorica policije mag. Tatjana Bobnar in predsednik Združenja policijskih šefov Slovenije mag. Franc Virtič sta 29. januarja, podpisala letni načrt sodelovanja med policijo in združenjem.

 » Več


Vabilo na občni zbor ZPŠ 13. 3. 2019

Združenje policijskih šefov Slovenije vabi vse člane na redni letni občni zbor združenja v letu 2019, ki bo v sredo, 13. 3. 2019, ob 16. uri na Turistični kmetiji Krošlovi, Kraberk 18, 3215 Loče.

 » Več


Stališče ZPŠ do stavke policistov

Predsednik Združenja policijskih šefov Slovenije Franc Virtič je podal stališče Združenja do stavke policistov.

 

 » Več